5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yönı saf, yangın bapları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere diğer yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm değmeslekkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda makul standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı sıra otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

çarkıt mimarilarda ve yangın yangın kapısı merdiveni düzlükı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu dokumanın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Yangın merdiveni ile dayalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Report this wiki page